osteopatia en l’embaràs

osteopatia en l'embaràs i prepart

l’osteopatia pot ajudar a sentir-te millor en aquesta etapa tan meravellosa i transformadora

Dur una vida dintre teu et porta a mirar endins i a que l'amor que sents per tu i pel teu fill s'expandeixi enormement.

 

Un dels estats més màgics i transformadors per la dona pot veure's de vegades alterat per molts factors, tant físics com emocionals.

 

En les embarassades el treball acostuma a anar encaminat a ajudar-les a sentir-se millor davant dels canvis que el seu cos va fent, tant a nivell de postura global com en el reposicionament dels diferents òrgans abdominals i pèlvics. Així com en la preparació al part, tant a nivell físic com emocional.

 

El treball és suau però profund a la vegada, al teu ritme, quan necessitis i quan s’acosti el part també puc mirar com estàs i ajudar-te a que el teu cos estigui lliure per entregar-te a ell amb confiança i seguretat.

 

Els motius de la visita són diversos; lumbàlgia, ciàtica, dolors a la símfisis o aductors, vòmits i malestar general, dolor costal, bebès asseguts o en posicions podàlica o transversa i por davant de les diverses situacions relacionades amb l'embaràs, part i postpart. L'embaràs es pot viure sense dolor però, si n'hi ha, allà on sigui, (a l’esquena, costelles, lumbàlgia, cervicàlgia, pubàlgia, ciàtica, dolors de costelles... ) amb l'osteopatia puc ajudar-te a què et trobis millor i puguis continuar gaudint cada dia sense dolor ni malestar.

 

Si t'han dit que el bebè està de natges, transvers, creuat... també pot anar-te molt bé perquè tot i que jo no canvio de posició al bebè, treballem els bloquejos del cos i al bebè li és més fàcil col·locar-se millor perquè te més espai o perquè li arriba la confiança que has trobat amb tu per deixar anar la por i per parir-lo.

 

I si pel motiu que sigui no vol girar, l'acceptació de que ell o ella naixerà gràcies a la cesària es viu amb més consciència. I ens veurem després de la cesària per ajudar-te a la recuperació, alliberar la cicatriu, retrobar-te amb la nova postura i acompanyar-te si sorgeixen dificultats en tu o en el teu bebè.

 

També són tractades amb osteopatia amb molt bons resultats les seqüeles del part (instrumentat o no) de l'epidural, els mals de cap o d’esquena, el desànim o la depressió postpart.

 

També amb l'osteopatia podem ajudar a les parelles que tenen dificultats per quedar-se embarassades i a les famílies que estan passant pel dol gestacional per la pèrdua d’un o més bebès durant l’embaràs o els primers dies de vida.

Et pot interessar