COVID-19

covid-19

Mesures de protecció en relació al Coronavirus

 

protocol covid osteopatia

A la consulta us atenc seguint les mesures de protecció que recomana el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya per  la Covid-19.

 

- Quan entreu ho fareu amb mascareta quirúrgica i us demanarem que us renteu les mans amb aigua i sabó, disposareu de paper per aixugar-vos-les ja que no es poden fer servir tovalloles. Al bany trobareu una paperera tancada que s'activa amb el peu.

 

- Tindreu gel hidroalcohòlic sanitari a la vostra disposició.

 

- Proposem que vingueu sense rellotge, collarets... i que durant l'estada a la consulta toqueu el mínim de superfícies possibles.

 

- La sala de espera és el lloc on, de manera individual, deixareu les vostres sabates i se us facilitaran uns peücs. Es deixaran 15 minuts entre les visites perquè no coincidiu amb ningú a la sala d'espera. Els cotxets dels nadons es quedaran a la sala d'espera i podreu agafar la bossa per tenir-la durant la visita.

 

tractatament d'osteopatia infantil covid19- Tant la consulta com la sala de espera es ventilen de manera periòdica després de cada visita durant 5 minuts.

 

- També es netegen i desinfecten les superfícies que han estat en contacte amb el pacient.

 

- Quan sortiu us recomanem que torneu a rentar-vos les  mans.

 

I a mi em trobareu vestida amb uniforme, mascareta FFP2, guants, gorro i depenent de cada cas, bata quirúrgica i ulleres. Això es valorarà amb el qüestionari previ que se us farà abans de començar el tractament (segons recomanació pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya). També se us demanarà que signeu el consentiment informat per poder-vos tractar tal i com ho estipula el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (les preguntes les trobareu a la pàgina 8 d'aquest document, i el consentiment informat en aquest enllaç.)

 

Abans de cada tractament em faig higiene de mans, em poso els guants i després de treure-me'ls torno a fer servir el gel hidroalcohòlic homologat. Si l'uniforme o la bata quirúrgica entra en contacte amb el pacient me'ls canvio en cada visita.